Το G500 βιομηχανικό σύστημα προστασίας παρέχει μια ευέλικτη και άνετη λύση για τους χρήστες που χρειάζονται προστασία τόσο για το πρόσωπο όσο και για την ακοή. Με ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν το συνδυασμό με άλλα μεσα ατομικής προστασίας της 3M, όπως ασπίδες προσώπου, ακουστικά παθητικής ακρόασης ή ακουστικά επικοινωνίας και γυαλιά προστασίας.
Μια πρακτική, βολική λύση για την προστασία προσώπου και ακοής, όπου δεν απαιτείται προστασία στο κεφάλι.
Το μπροστινό κάλυμμα παρέχει εξαερισμό για αυξημένη άνεση και έχει επίσης σχεδιαστεί έτσι ώστε είναι δυνατή η τοποθέτηση καλωδίου για συνδυασμό με προϊόντα επικοινωνίας
Διάφανη πολυκαρβονική Ασπίδα Προσώπου που έχει εγκριθεί για "σωματίδια υψηλής ταχύτητας" 190 m / s σύμφωνα με το EN166: 2001
Για να αυξήσει την προστασία των ματιών, το G500 μπορεί να δεχθεί την ενσωματωμένη σειρά γυαλιών ασφαλείας 3M V6, που διατίθενται σε διαφανείς, γκρίζους και κίτρινους φακούς.
Χρήση σε βιομηχανικά και κατασκευαστικά περιβάλλοντα
Χρειαζόμαστε τη συγκατάθεση σας για ορισμένες υπηρεσίες. Για να σας παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, η σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies (και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες) τα οποία μπορεί να συλλέγουν, επεξεργάζονται και κοινοποιούν προσωπικά δεδομένα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα «cookies» και τις επιλογές σας, παρακαλώ πατήστε εδώ.